Projektek

Projektek

Új termékek létrehozása, a meglévő működés hatékonyságának a javítása

Kihívás

Partnerünk 23 országban jelen lévő, újrahasznosítással foglalkozó cég. A cég infrastruktúrája és alapvető működési modellje 8 éves kódbázisra épül, amely folyamatos karbantartást igényel, emellett pedig az egyedi, országspecifikus igények fejlesztését is kezelni kell.

A cég növekedési pályán van, ami miatt pedig szükség van az új üzleti igények megtervezésére és fejlesztésére mind a 23 országban

Megoldás

A kód globális egységesítésével jelentős javulást értünk el a fejlesztési időben és folyamatokban.

Az új termékek kialakításában aktívan részt vettünk, szükség esetén napi konzultációkkal, heti státuszhívások megtartásával.

Az új termékek és üzletágak teljes informatikai támogatásával a cég jelentős bevétel növekedést ért el.

A hatékony IT oldali projektmenedzsmenttel az elvárt keretek között valósult meg a termékek fejlesztése.

Az online vásárlás megújítása

Kihívás

Partnerünk elkötelezett a hulladékcsökkentés társadalmi fontossága iránt, így az új megközelítésű webshopjában újraértelmezte a tejesember üzleti modelljét. A vásárlás során nem keletkezik csomagolási hulladék, hiszen a különleges csomagolásoknak köszönhetően az összes csomagolás visszaküldhető és tisztítás után újra felhasználható. A webshop az USA-ban és Európában is elérhető lesz.

Megoldás

Fejlesztő csapatunknak a webshop fejlesztése mellett ki kellett dolgoznia a betétdíjas rendszer kezelését, a logisztikához és raktározáshoz kapcsolódó IT kérdéseket, illetve az SAP integrációt is. Az Egyesül Államokban a különböző termékekre államonként más és más forgalmi adóval számolnak, így ennek az automatikus kezelését is meg kellett oldani.

Webshop fejlesztés a szinergiák kihasználásával

Kihívás

Megrendelő három országban működtet webshopot. A szinergiák kihasználásához, a hatékonyság növeléséhez és a bevétel maximalizálásához alapjaiban kellett átalakítani a működést. A cél, hogy a projekt során automatizáljuk a folyamatokat, felülvizsgáljuk és egységesítsük a működést és a fejlesztésekkel jelentősen javítsunk az ügyfélélményen is.

Technikai megoldás

A fejlesztési folyamatot alapos tervezés előzte meg. A fejlesztési vezető és a projektmendzser interjúkat készített a cég dolgozóival és a projekt stakeholdereivel. Ezután pontos leírásokat készítettünk, és azokat validáltattuk is az érintettekkel.

A projekt eredménye: mindhárom országban egységes, de a helyi sajátosságokkal testre szabható és automatizált folyamatokkal működő webshop. A fogyasztókkal való kapcsolattartást az integrált chatbot is segíti.

Make Sure Your Website Is

Just As Much Functional As It Looks Great…