Szolgáltatások

Szolgáltatások

Teljes, dedikált IT csapat kiépítése

Hosszú távú, nagyobb volumenű projektek esetén lehetőség van dedikált IT csapat összeállítására, kifejezetten a projekt igényeire szabva. Így a projekt teljes idejére Ügyfelünknek tulajdonképpen egy saját IT csapata lesz, melynek létszáma akár menet közben is változtatható, igény szerint növelhető vagy csökkenthető. Ennek köszönhetően Ügyfelünk nem fizet feleslegesen fejlesztőt, hanem mindig a legoptimálisabb létszámmal dolgozik.

Ügyfelünk és a fejlesztők közötti kommunikációt tapasztalt projektmenedzser is segíti, a foglalkoztatással kapcsolatos összes adminisztratív feladatot a Biroda Kft végzi el.

Csapat vagy szakember bérlés

Középtávú, kisebb volumenű projekteknél szakember vagy csapat bérelhető.
Szolgáltatásunkkal nagy számú, gyorsan bevethető, külső kollégákat biztosítunk teljes munkaidőben, ami Ügyfeleinknek a kontrollált és tervezhető költségek mellett rugalmasságot is biztosít. Különösen kedvelt megoldás ez futó projektek esetében, amikor szorít a határidő vagy amikor a fejlesztés olyan szűk keresztmetszetű fázishoz ér, ahol azonnal szükség van néhány tapasztalt programozóra.

Termékfejlesztés

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a termékfejlesztés területén, a fejlesztési módszertanok, az iparági sztenderdek és az aktuális technológiai trendek kombinációjával a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtják.

Egyedi üzleti igények megoldása

Olyan kérése van amit nem fednek le az előbbi pontok? Keressen bennünket bizalommal és együtt rugalmasan kialakítjuk az Ön számára legmegfelelőbb konstrukciót.

Make Sure Your Website Is

Just As Much Functional As It Looks Great…